O NAMA

Fitness centar "GYM TONIC" je već 15 godina najveci fitness centar i medju prvim centrima otvorenim u Novom Sadu. Svojim dosadašnjim radom "GYMTONIC" je dokazao kvalitet i stekao ime od poverenja, to najbolje dokazuje 500-1000 clanova koji svakodnevno rade na sebi i svom zdravlju.
Fitness centar "GYM TONIC" se nalazi u SPC "Vojvodina", Sutjeska 2, na drugom spratu, a radno vreme je od 8 do 22 h. Površina Centra je 700 m2. Od toga, teretana zauzima 250, aerobik sala 300, a recepcija, kafić, solarijum, masaža i svlačionice sa tuševima i saunom 150 m2. Objekat je na odgovarajući način klimatizovan, pa se temperatura tokom cele godine kreće između 18 i 21C.
Teretana sa spravama vrhunskog kvaliteta zadovoljava sve potrebe vežbača. U okviru aerobik sale se, u terminu od 18.00 do 22.00h organizuje osam vrsta areobika koje okupljaju više od 250 devojaka i žena. Uz to, u ovoj sali organizuje se i obuka u borilačkim sportovima.
Fitness centar "GYM TONIC" ima stručne i obucene trenere. Uz ostale, u njemu rade dva magistra sporta i deset trenera fakultetskog obrazovanja sa bogatim sportskim iskustvom. U okviru kluba uvek su na raspolaganju sportski lekar, maser i kineziterapeut.

Fitness centar "GYM TONIC" je sarađivao sa velikim brojem uglednih firmi, poput Vojvođanske banke, Delta banke, Mikrofinance banke, ZIG-a, Mikro nita, Teniskog kluba NoviSad...

Taj trend očuvan je i danas, pa usluge "GYM-TONIC"-a koriste stručne službe NlS-a, Novosadske toplane, Vodovoda, Novosadskog sajma, Minakve, Nektar-a, Plivačkog kluba "Vojvodina" i Vaterpolo kluba "Vojvodina" što potvrđuje da je reč o centru najvišeg ranga.

facebook-group-icon_120

Ankete

Koliko često vežbate?
Rezultati
STA VAM SE SVIDJA U NASEM CENOVNIKU
Rezultati