FITNESS

REKREATIVNI FITNESS - PRIPREME SPORTISTA - OPORAVAK I REHABILITACIJA
Fitness sala je idealno mesto gde možete izgraditi definiciju svoje muskulature, skinuti višak kilograma na prirodan način (uz stručno savetovanje), i provesti prijatno i zdravo vreme. Gym-Tonic poseduje jednu od najopremljenijih sala u Novom Sadu. Sprava ima mnogo i uvek dovoljno mesta za one koji žele da treniraju u zdravim i čistim uslovima. Pored svega tu su i profesionalni treneri koji će Vam pomoći da ostvarite sve Vaše ciljeve.
Gym-Tonic fitness sala je mesto za ljude svih dobi, za one koji žele da izgrade ili održavaju kondiciju i za profesionalne sportiste kojima je neophodan kvalitetan trening.
Fitness je fenomen današnjice proistekao iz Fit filozovije kojoj je osnovni cilj živeti zdravo, kvalitetno, biti "fit", optimalno ispoljavajući svoje antropološke karakteristike i potencijale. Upravo i sama reč Fitness, nastala od osnove "fit" (to be fit - engl.) - znači biti u formi, odnosno označava dobru formu, dobru kondiciju, pre svega dobro zdravlje, dobru pripremljenost, raspoloženje, dobro funkcionisanje u životu i radu, rekreaciji i sportu.
TRENERI: SKALICKI GORAN(menadzer u sportu), ACIMOVIC GORAN (Viša Trenerska), LUKETA SRDJAN (Viša Trenerska),DENES KIS (DIF)
Klubovi koji obavljaju trenažni program u našem centru su:
KLUB BORILAČKIH VEŠTINA "CHAKURIKI", PLIVAČKI KLUB "VOJVODINA", VATERPOLO KLUB "VOJVODINA", ŽENSKI KOŠARKAŠKI KLUB "VOJVODINA"

facebook-group-icon_120

Ankete

Koliko često vežbate?
Rezultati
STA VAM SE SVIDJA U NASEM CENOVNIKU
Rezultati